Ecco Le Marche

In Monte San Vito bedacht een muziekleraar Danilo Donninelli iets origineels om kinderen meer te laten bewegen. Deze gemeente bezat immers al een park met picknickplaatsen en een speeltuintje waar al een aangelegd pad liep.

Waarom dat pad niet op een leuke manier gebruiken ? De jeugdraad van de gemeente was enthousiast en met behulp van de scenografie van Giulia Maria Marini ontstond een motorisch parcours, dat zeer eenvoudig te realiseren is en zeker een aanrader voor elke gemeente !

De aanwijzingen blijken heel gemakkelijk ; de geverfde handen en voeten spreken voor zich !

Niet alleen kinderen beleven er plezier aan, ik probeerde het ook uit !


0 reacties

Een reactie achterlaten

Avatar plaatshouder

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *