Ecco Le Marche

Het blijft mijn lievelingsseizoen om te wandelen, de lente! Heerlijke zonnige en milde temperaturen, waarbij de natuur zich op haar best vertoont. Hier ontdek je nog wilde narcissen, een enorme variëteit aan orchideeën, wilde pioenrozen en geurende bloeiende brem.Daarom selecteerden we 3 wandelingen, die je zeker in het voorjaar moet doen, waarbij de meimaand vooral aan te raden is ! Het is nog niet zover, maar droom mee en verheug je al op de schitterende bloemenpracht.

Wandeling 1:

op de flanken maar ook bij de top van de Monte San Vicino schittert de natuur op zijn mooist in de maand mei; nog nooit zoveel wilde bloemen gezien !

Wandeling 2:

de zeeliefhebbers komen ook aan hun trekken in de lente: een mooie tocht aan de kliffenkust op de Monte Conero loont altijd. Maar als je de talrijke brem in bloei wilt zien…dan kies je het best voor de Primavera tijd. De geur moet je er zelf bij fantaseren !

Wandeling 3:

Last but not least, een indrukwekkende tocht door een mooie kloof, waarbij dan de gouden regen in alle pracht schittert. La Gola dell’Infernaccio of de kloof van de kleine Hel.

Begin maar af te tellen, maar zoals ik reeds al zei, deze wandelingen zijn ook in de andere seizoenen de moeite !


0 reacties

Een reactie achterlaten

Avatar plaatshouder

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *