Ecco Le Marche

Al wandelend Cupramontana ontdekken, waarbij verschillende haltes voorzien zijn met natuurlijk iets te eten èn muziek. Want de plaatselijke Volksdansgroep organiseert terug Magnalonga of het Lange Eetfestijn.

Zondag 18 juni gaat de 8 km lange wandeling door ! Om te voorkomen dat men niet genoeg eten voorziet, moet men zich ten laatste op zaterdag inschrijven. Maximaal 300 personen kunnen er aan meedoen.

In een vorig artikel beschreven we hoe leuk het evenement is !

Inschrijven en betalen kan op het VVV in Cupramontana. Kinderen tot/met 6 jaar zijn gratis. Van 7-10 jaar betaal je 10€. Vanaf 11jaar en ouder 25€.

Kan je niet van tevoren naar Cupramontana komen: maak een bankoverschrijving op de volgende rekening: IBAN IT45D0306937349100000000958 en vermeld “iscrizione Magnalonga del Massaccio 2023” plus naam, telefoonnummer en aantal personen in de referentie.
Mail dan een kopie van de bankoverschrijving naar: info@gruppofolcmassaccio.it en breng het bewijs van de bankoverschrijving om 10.00 uur naar de startplaats (waar je een glas en de vouchers voor eten en drinken krijgt) in via Marianna Ferranti in het centrum van Cupramontana .


0 reacties

Een reactie achterlaten

Avatar plaatshouder

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *