Ecco Le Marche

Al enkele jaren organiseert de Volksdansgroep Massaccio:La Magnalonga del Massaccio. Een lang eetfestijn verdeeld over verschilende etappes rond Cupramontana. Te beginnen met een ontbijt, dan antipasti, primo, secondi en het dessert.

Het parcours bedraagt 8km, verdeelt over 4 stukken, waardoor er voldoende gerust kan worden. Bij elk rustpunt krijg je eten en voorziet de Volksdansgroep muziek en dans ! Een leuke manier om plaatselijke gerechten en de streek te leren kennen !

Men wil natuurlijk een idee hebben hoeveel eten voorzien moet worden, dus is van te voren reserveren wel een must. Maximaal 300 mensen kunnen meedoen.

Zelf participeerde ik ook eens mee en Elke en haar man Otto zijn zelfs trouwe bezoekers van dit evenement ! Die ervaringen beschreven we in een vorig artikel.

Inschrijven kan je mits een bankoverschrijving IT45D0306937349100000000958 met vermelding van je naam en “iscrizione Magnalonga del Massaccio 2024. ” Wel even een telefonisch seintje geven aan één van de nummers, vermeld in de bovenstaande afbeelding.

De prijzen zijn 28€ voor volwassenen, kinderen t/m 6 jaar zijn gratis en kinderen van 7t/m 10 jaar betalen10€.

Mocht je in de buurt zijn zeker meedoen, want het is echt gezellig en er is lekker eten !


0 reacties

Een reactie achterlaten

Avatar plaatshouder

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *