Ecco Le Marche

Wauw! De Eccolemarche Blog bestaat deze maand 3 jaar. In januari 2018 creëerden Laura en ik de Engels-Nederlandstalige blog over de regio Marche, met als doel deze prachtige maar relatief onbekende regio beter bekend te maken buiten de grenzen van Italië. Elke kwam er in 2019 bij, zodat de blog uitbreidde met een Duitstalige pagina. Inmiddels staat de teller al bijna op 500 artikelen met talloze foto’s!
Op Instagram volgen ons al 934 personen ! (@blogeccolemarche)

Tijd voor een nieuwe look!

We gebruikten de corona lockdown om de blog van Eccolemarche een beetje op te pimpen; een modernere vormgeving en beter leesbare pagina’s. Met name de weergave voor mobiele apparaten is duidelijker geworden, aangezien steeds meer mensen op internet surfen met hun GSM’s of tablets.

Maar maak je geen zorgen: je vindt je weg zoals gewoonlijk. Gebruik gerust de zoekfunctie, het archief en de trefwoorden om door onze blog te bladeren!

Regelmatig voegen wij onze artikelen toe aan de interactieve kaart; zo zie je in één oogopslag welke artikelen beschikbaar zijn voor een bepaalde locatie of een bepaald gebied:

Als je geen van de artikelen wilt missen, kun je je ook in de rechterzijbalk aanmelden voor onze nieuwsbrief. Dan krijg je maandelijks een overzicht van de actuele artikelen.

In de afgelopen 3 jaar kijken we terug op heel leuke belevenissen en interessante kennismakingen. Dus gaan we zeker door !! Fijn dat er al zoveel mensen bij ons blijven ! Ken je nog Marche fans ? Een aanbeveling van onze blogs vinden we altijd fijn !

Tanti saluti delle Marche


0 reacties

Een reactie achterlaten

Avatar plaatshouder

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *