Ecco Le Marche

Creativiteit laat zich niet opsluiten in één discipline en dat geldt zeker voor kunstenares Roberta Gagliardini.

Elke en Laura bezochten haar enige tijd geleden in haar kleine atelier in Fabriano,waarbij ze een zeer gedreven kunstenares ontdekten.

Roberta begon haar artistieke carrière met talrijke cursussen in artistieke decoraties en airbrushen, totdat ze zich realiseerde dat dat niet haar enige manier was om zich uit te drukken; wat eerst een stuk handgeschept papier van Fabriano was, veranderde ze al snel in een helm, of een T-shirt of zelfs een motor.

Ze kreeg opdrachten om portretten of bijzondere tekeningen te maken op de meest gekke oppervlakten, alhoewel haar passie vooral naar vrouwelijke onderwerpen op papier uitgaat.

Haar nieuwste projecten: bladwijzers, sleutelhangers e.d samengesteld uit…hars!

Bovendien merkte ze dat ze haar creativiteit volledig kon ontplooien in de huwelijkssector. Zo onstond haar weddingplanner activiteit Weddy’s Angel .

Roberta organiseert dan ook alles : ze vertrekt vanuit de behoeften van bruid en bruidegom, de locatiekeuze, het restaurant, de foto-instelling en het menu. Ze heeft al ervaringen met buitenlanders die tussen onze prachtige groene heuvels, in een oud klooster of luxe villa’s wilden trouwen.
Mocht je van een Italiaanse bruiloft dromen, dan is Roberta je “bruiloftengel”. Je kunt contact met haar opnemen via haar Facebook-pagina: https://www.facebook.com/WeddysAngelsWP

Elke en Laura wilden haar tevens bezoeken om haar te filmen, terwijl ze met haar magische tool, de airbrush, aan het werk was. De airbrush gebeurt met snel bewegende perslucht en kleurstof in een klein reservoir.

Roberta zorgde dan ook voor een verrassing, speciaal voor de verjaardag van onze nieuwsbrieflezers geabonneerd aan onze nieuwsbrief! Nieuwsgierig geworden ? Op je verjaardag ontvang je via een mail een originele verjaardagswens gemaakt door Roberta !

Ben je nog niet geabonneerd op onze nieuwsbrief, waarin we je maandelijks op de hoogte houden van de nieuw geplaatste artikels in onze blog ? Dat kan altijd via https://eccolemarche.us20.list-manage.com/subscribe?u=d8b8c924c4b6abc2aba98be3f&id=b54454981d


0 reacties

Een reactie achterlaten

Avatar plaatshouder

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *