Ecco Le Marche

Binnenkort is het 15 augustus, de periode van Ferragosto, wanneer bijna alle Italianen vakantie hebben. In de grote steden sluiten vele winkels en restaurants, want de stedelingen vertrekken immers naar de kust of de bergen. Het is ook het moment om de familie terug te zien, want velen verhuisden voor hun werk naar het buitenland of naar Noord-Italië.

Om Le Marche eens deftig op de kaart te zetten, ook voor de Italianen, vroeg de regio Roberto Mancini (weten jullie nog de trainer van het succesvolle Italiaanse voetbalteam dat Europees kampioen werd) wat reclame te maken voor zijn geboorteregio.

Onder de titel Siamo pronti per una nuova stagione…siamo pronti a farti emozionare ( we zijn klaar voor een nieuw seizoen, we zijn klaar om jullie gevoelige snaar te raken !) realiseerden ze samen15 korte spots .

We geven jullie de links naar enkele van die spots, de rest vind je zelf op Youtube.

Buone vacanze en misschien tot in Le Marche !!!!

Isabelle, Elke en Laura.


0 reacties

Een reactie achterlaten

Avatar plaatshouder

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *