Ecco Le Marche

Wat vliegt de tijd! Dit is nu de vijfde kerst sinds we de Ecco Le Marche-blog lanceerden.

Ondertussen vind je op de blog al talrijke kerstartikelen; over de kerststalcultuur van le Marche, levende kerststallen, mechanische kerststallen en dorpen vol kerststallen. We lieten je kennismaken met de grootste kerstboom van de Marche, legden uit waarom de cadeautjes traditioneel pas in januari worden gebracht door de Befana (aan wie een festival in Urbania is gewijd) en voorzagen je van Mamma Graziella’s kerstrecepten uit de Marche, zoals de zoete Cavalucci of de gevulde cappelletti-pasta.

Dit jaar bracht Laura ons een aantal prachtige impressies van plaatsen in de Marche die versierd waren met Kerstmis. Kun jij raden waar ze de foto’s nam ?

Feest goed, eet niet teveel en buon Natale !


0 reacties

Een reactie achterlaten

Avatar plaatshouder

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *